close
تبلیغات در اینترنت
انار نطنز 60 درصد مرغوب‎تر می‎شود
آخرین مطالب

انار نطنز 60 درصد مرغوب‎تر می‎شود

خبرگزاری فارس: مسئول اداره تولیدات گیاهی و دامی جهاد كشـاورزی نطنـز گفت: عدم استفاده از سموم و جایگزین
كردن مواد بیولوژیك و راهكـارهای مكانیكی، با استفاده از طرح IPM انار امكان‌پذیر است و شهرستان نطنز محصول خود را 60 درصد مرغوب تر از گذشته عرضه خواهد كرد.
بهروز كیانوش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: عملیات IPM انار كه همان مبارزه تلفیقی با كرم گلوگاه اناراست، با مشاركت شركت‎های خدمات مشاوره‎ای از ابتدای سـال جاری در شهرستان نطنز آغاز شده و تا زمان پایان برداشت انار ادامه دارد.
وی افزود: این طـرح كه در ششمین سال اجرای خود قرار دارد، امسال با اعتبار35 میلیون ریال و با به‌كارگیری فارغ‌التحصیلان كشـاورزی و همچنین نظارت مدیریت جهادكشاورزی شهرستان و استان و با در نظرگرفتن توصیه‎های فنی و ترویجی در حال انجام است .
مسئول اداره تولیدات گیاهی و دامی جهاد كشـاورزی شهرستان نطنـز بیان كرد: طی دو هفته گذشته تعداد 100 فرچه تاج تراش یا همان پرچـم‌زدا به صورت رایگان در اختـیار باغداران انار شهرستان قرارگرفته، كه این روش با هماهنگی واحد تـرویج و مشاركت بسیج سازندگی رو به گسـترش است.
وی ادامه داد: شهرستان نطنـز دارای 1500 هكتـار باغ انـاراست كه از مهم‌ترین انار صادراتی ایران نیز در این شهرستان كشت می‎شود و طرح ذكر شده در سطح 45 هكتار از باغـات این شهرستان در حال اجراست و به لحاظ وسعت اجـرای طرح، مقام دوم را در استان اصفهان داراست.
كیانوش تاكید كرد: عدم استفاده از سموم و تركیبات شیمیایی و جایگزین كردن موادبیولوژیك و راهكـارهای مكانیكی، همچنین حفظ محصول و كاهش آفاتی نظیر كرم گلوگاه انار، از جمله نتایج مثبت اجرای این طرح است كه افزایش 60 درصدی كیفیت محصول انار را به دنبال دارد.
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی